Trainingen, vergaderen, teambuilding en workshops

Feest en partij in NootdorpTrainingen, vergaderen, teambuilding en workshops

De Brede Hoek biedt een gastvrije en warme sfeer waardoor cursisten snel en makkelijk tot het gewenste resultaat kunnen komen. De Brede Hoek wordt niet voor niets vaak omschreven als een huiskamer. Wij staan voor maatwerk en dit betekent dat wij met u gaan kijken wat u nodig hebt. Wij horen van onze gasten vaak dat zij het waarderen dat ze zelf hun eigen invulling mogen geven aan de ruimte.

Een mooie wandeling tijdens de pauze van een hele dag vergaderen

De Brede Hoek ligt op een mooie locatie in het Balijgebied waardoor wij met u kunnen kijken welke activiteiten u tijdens de pauze of misschien wel de hele dag kunt ondernemen. Hierbij kunt u denken aan een korte wandeling door het Balijbos. Een mooie onderbreking tijdens een lange dag vergaderen.

Teambuilding in de mooie natuur van De Brede Hoek
Maar u kunt ook denken aan bijzondere vorm van teambuilden. De Brede Hoek ligt op fietsknooppunt 90 en van hieruit kunt u vele mooie fietstochten maken. Door middel van uw eigen mobiel kunt u tijdens de route meer informatie vinden van alles wat u ziet.

Trainingen, vergaderingen, teambuilding, workshopsTeambuilden op maat om er echt iets bijzonders van te maken
Maar De Brede Hoek zou de Brede Hoek niet zijn als wij niet met u kijken om er een onvergetelijke dag van te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van teambuilding door met een oude Solex deze fietsroute te volbrengen. En voor onderweg krijgt u een heerlijk door De Brede Hoek bereidde lunch mee. En zo maken wij deze dag helemaal op maat.

Afsluiten van een mooie dag in huiselijke sfeer met een ondergaande zon op het terras
De Brede Hoek is vergaderen in een huiselijke sfeer. Een omgeving die ook uitnodigt om ‘s avonds te genieten van een buffet. En organiseert u uw vergadering op een mooie zonnige dag, dan kunt u genieten van de ondergaande zon op ons terras. Wij kunnen het allemaal voor u organiseren.

Alle voorzieningen voor vergaderen en training
Natuurlijk hebben wij alle voorzieningen om van uw vergadering of training een succes te maken. Wij beschikken een beamer, beeldscherm en flip-over. U kunt gebruik maken van internet en wifi. En wij kunnen natuurlijk altijd met u kijken als er bijzondere wensen zijn.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.