De Brede Hoek in Nootdorp

De Brede Hoek in Nootdorp ligt in een unieke omgeving

Restaurant De Brede Hoek in NootdorpDe Brede Hoek is gevestigd aan de Nieuwkoopseweg in Nootdorp, voorheen werd dit Nouwkoopseweg genoemd. De Brede Hoek heeft haar naam te danken aan het stukje land waarop het is gebouwd.

 

Op loopafstand van het Balijbos

Vroeger – toen de koeien hier nog graasden – hadden alle weilanden hun eigen naam. Deze namen werden door de boeren zelf bedacht. De namen dienden als herkenningspunt; hierdoor wisten de boeren waar hun vee aan het grazen was. Dit maakt dat De Brede Hoek in een unieke locatie staat; met rondom weilanden en op loopafstand het Balijbos. En dat het Balijbos uniek is kun je zelf ontdekken. Wij hebben voor u de belangrijkste weetjes over het Balijbos in een wandelroute beschreven.

Restaurant De Brede Hoek in NootdorpLangs fietsknooppunt 90

De Brede Hoek ligt langs fietsknooppunt 90 en maakt De Brede Hoek een ideaal punt om buiten uw vergadering, training of teambuilding even uit te waaien. Op ons terras kijkt u uit over de weilanden. Er is al veel beschreven over dit gebied in verschillende fietsroutes, maar De Brede Hoek kan u hier meer over vertellen. Op onze website vindt u aanvullende fietsroute informatie over alles wat u onderweg ziet. U kunt deze informatie uitprinten of bekijken op uw mobiel.

 

[wpgmza id=”1″]

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.