Arrangementen

ArrangementenVoor elk feest of evenement een eigen arrangement

Voor elke gelegenheid is het mogelijk om hier u avond of middag mee samen te stellen. U kunt denken aan een bedrijfsfeest, zakelijke bijeenkomst, bruiloft, verjaardag, borrel, jubileum, reünie of high tea. En mocht uw arrangement hier niet bij zitten neem dan contact met ons op, want wij willen graag met u kijken of wij ook uw wens/idee kunnen vervullen

Terug naar de algemene informatie over bedrijfsfeest, zakelijke bijeenkomst, bruiloft, verjaardag, borrel, jubileum, reünie of high tea >>

Koffie- en thee arrangementen
Bij een vergadering, meeting, diner, feestavond of een bruiloft behoort een kopje koffie of thee. De Brede Hoek heeft een tweetal koffie- en thee arrangementen voor u samengesteld. Maar een losse kop koffie of thee met een zelf uitgekozen lekkernij kan natuurlijk ook. En natuurlijk bieden wij een echte Engelse high tea arrangement en een Nootdorpse koffietafel.
Thee & koffie arrangementen en prijzen >>
Warme en koude buffetten
De Brede Hoek heeft voor diverse gelegenheden gecombineerde traditionele warme en koude buffetten samengesteld.
lees meer over onze buffetten en de prijzen >>
Rijkelijk Brunchen
Brunchen is in en De Brede Hoek zou De Brede Hoek niet zijn als wij niet een heerlijk brunch arrangement zouden samenstellen.
Lees meer over onze brunch arrangementen en de prijzen >>
Overheerlijke tapas uit Spanje en Griekenland 
De Brede Hoek kan voor u heerlijke tapas bereiden uit Spanje en Griekenland. Laat u verrassen en geniet van een avondje uit in buitenlandse sferen. Dit arrangement is per persoon te bestellen.
Lees meer over ons Tapas arrangement en de prijzen >>
Feestelijke en overheerlijke desserts
De kroon op uw maaltijd en maken uw buffet of diner compleet. Laat u verrassen door onze heerlijke patisserie gerechten.
Lees meer over dessert arrangementen >>
Tafelgarnituur om zelf samen te stellen
Bij De Brede Hoek kunt u uw tafelgarnituur zelf samenstellen. Vind u het moeilijk om een keuze te maken dan hebben wij ook een aantal hapjes arrangementen voor u samengesteld.
Lees meer over onze verschillende tafelgarnituren en de prijzen >>

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.